Noi Suntem Piticii (muzica gradinita)

miercuri, 14 aprilie 2010

UN NOU CONCURS LA GRADI
DOISPREZECE Pitici s-au intrecut la concursul SMARTY, editia a II-a 2010 (14 aprilie), sa coloreze cel mai frumos si sa rezolve cerintele date, cel mai bine. Subiectele au fost putin cam dificile pentru noi (subiectele au fost aceleasi si pt. grupa mijlocie, deci am fost putin dezavantajati!), dar au fost placute si diverse, facand de fapt o evaluare a temelor studiate de noi pana acum. Am avut de observat personajul care nu facea parte din povestea SCUFITA ROSIE
(era Capra din povestea CAPRA CU TREI IEZI, pe care Piticii au gasit-o foarte repede, fiindca noua ne plac mult povestile!) , de "scris " numele personajului, folosind cerculetul si liniuta (SCUFITA R_s_e) - subiecte pentru DOMENIUL LIMBA SI COMUNICARE, subiecte pentru DOMENIUL OM SI SOCIETATE: obiecte de IGIENA PERSONALA , faptele bune/rele pe care le putem face; pentru Domeniul STIINTE : de recunoscut, numarat si colorat figurile geometrice studiate, precum si un personaj din trecut (Cavalerul in armura).
A fost un concurs interesant si Piticii au foarte incantati, mai ales de ideea ca sunt la CONCURS!!! Se pare ca si premiul oferit a fost pe placul lor (cubul cu Hannah Montana), starnind suparare, e drept, printre Piticii care nu au participat la concurs. ne pare rau si va astepatam la concurs data viitoare!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu