Noi Suntem Piticii (muzica gradinita)

luni, 8 noiembrie 2010

Ne jucam cu fructele de toamna
















Zana Toaman ne-a vizitat si anul acesta si ne-a adus cosuri cu fructe gustoase si aromate, numai bune de gustat si  de pipait. Am invatat ca fructele trebuie consumate zilnic pentru ca au multe vitamine de care avem nevoie, dar nu inainte de a-le spala si ami ales FARA A LE INDEPARTA COAJA!!! Mai putin ne-a placut  gutuia! Am invatat sa facem SALATA DE FRUCTE, pe care am savurat-o apoi, dar am am si "amprentat fructele", pentru a le cunoaste mai bine!!!
Poveste marului buclucas ne-a placut atat de mult, incat am devenit ACTORI, iar parintii au avut si ei parte de spectacol atunci cand au venit sa ne ia acasa! 
Pentru ca suntem isteti, am avut timp si de PRIMUL CONCURS "Istetel" (Proeducatia 22 oct. ) din acest an, la care au participat 23 de prescolari, acei mai multi obtinand nota 10!!!

Zana Toamna cu alaiul ei de frunze...












Piticii iubesc "anotimpul roadelor bogate" - TOAMNA, prilej de a descoperi natura, de a ne juca cu frunzele,cu fructele, leumele si florile ei. Am alcatuit grupe de frunze dupa culoare, forma si marime, in cadrul Domeniului estetic si creativ am realizat amprente cu frunze si covorul de frunze al toamnei.