Noi Suntem Piticii (muzica gradinita)

miercuri, 24 martie 2010

LALELELE NOASTRE











SAPTAMANA FLORILOR DE PRIMAVARA
Va povesteam despre paharele rosii, de care am fost atat de incantati... Ei bine, harnicutii PITICI le-au gasit o intrebuintare: le-am transformat in frumoase lalele, cu care ne-am decorat grupa!!
Li se citea satisfactia lucrului bine facut in ochisorii de PITICI!! S i uite asa ne vom bucura de florile noastre zilnic!!! Suntem harnici si ecologisti!! Invatam sa transformam pet-urile in lucruri estetice si sa ne bucuram de munca noastra, inca de mici!
LALEAUA
Sunt laleaua cea frumoasa,
Sunt floarea cea mai faloasa,
Decorez a voastra casa
Si cu voi eu stau la masa!
In saptamana florilor , am pictat cu drag flori pentru mame si bunici si am modelat , una dintre activitatile care ne plac foarte mult!!!
Am invatat despre "tara lalelelor" - OLANDA si despre orasul nostru , PITESTI, care gazduieste in fiecare primavara " SIMFONIA LALELELOR", la care vom participa si noi!!!
Am auzit si LEGENDA GHIOCELULUI- prima floare a primaverii!! Ne plac foarte mult povestile, legendele pe care ni le spune doamna si ne intrecem in a le repovesti dupa imagini!!Asa ne dezvoltam vocabularul si imaginatia!!! Ne place mult sa "citim" imagini si suntem foarte creativi pentru varsta noastra (din 27 de prescolari, care frecventam gradinita, doar 5 copii au 4 ani!! si 2 copii au 2 ani si 8 luni!!) Suntem foarte constiinciosi si doar o boala serioasa reuseste sa ne tina acasa!