Noi Suntem Piticii (muzica gradinita)

joi, 15 aprilie 2010

Activitatile noastre dedicate bogatiilor toamneiNe-am hotarat sa postam si activitati desfasurate in primul semestru, pentru ca ne sunt foarte DRAGI!
Zana Toamna ne daruieste in fiecare an bogatiile ei si ii suntem foarte recunoascatori. Pe langa deliciul de a le consuma, noi am descoperit ca ne putem "juca" cu ele si am confectionat arici din cartofi, ghirlande de ardei... Am avut si activitati gospodaresti: Zana Toamna ne-a invatat sa facem salata de fructe (ne-a placut, e drept, mai mult FRISCA!), dar si sa punem muraturi asortate pentru iarna.
Ne-am pus la treaba toate simturile: am mirosit fructele si legumele, le-am pipait, le-am clasificat dupa culoare si marime, dar le-am si gustat! Cel mai mult Piticilor le-a placut SFECLA ROSIE si cel mai putin au apreciat RIDICHEA NEAGRA si GUTUIA, mai ales ca multi nu le mai gustasera.
Toate acestea ne-au folosit atunci cand le-am pictat si modelat! La sfarsitul proiectului dedicat toamnei, toti au hotarat: anotimpul preferat este TOAMNA, care evident a fost inlocuita mai apoi de Iarna ... ne-a vrajit cu sarbatorile ei si zapada mult iubita!
INCA NU NE-AM DECIS CARE ANOTIMP NE PLACE MAI MULT!!! Sa fie oare Primavara?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu