Noi Suntem Piticii (muzica gradinita)

sâmbătă, 10 aprilie 2010

PETRECEREA NOASTRA DE HALLOWEEN

Prima noastra petrecere la gradinita, la numai 2 luni si jumatate, dupa ce ne-am imprietenit, cand am invatat sa nu mai plangem dupa mami si tati (30 noiembrie 2009)!

A fost poate si cea mai reusita petrecere!! A fost cea care a spart gheata si care ne-a apropiat atat de mult!!

Nu am vorbit despre vampiri, vrajitoare , fantome, ci am am avut o tematica apropiata de o recolteizi a ! Doua luni ne-am jucat cu legumele, fructele , florile de toamna si aceasta petrecere a venit ca o incununare a activitatii noastre.

A fost un prilej de a face altceva la gradi. Adica ceea ce le place cel mai mult copiilor la aceasta varsta: sa se deghizeze, sa fie pictati pe fata (Tudor de exemplu a tinut sa fie o LAMAIE si i-am respectat dorinta transformandu-l in "lamaia luptatoare"), sa fie lasati sa se joace, sa danseze asa cum simt ei! Am avut si un concurs pentru care s-au pregatit acasa cu parintii: CEL MAI REUSIT DOVLEAC! Parintii au fost si ei incantati sa vada bucuria din ochii copiilor si si-au amintit cum ei insisi se jucau odata, facand felinare din dovleac/ bostan acasa la bunici.

Petrecerea noastra s-a incheiat cu DANSUL DOVLECILOR si cu inmanarea diplomelorpentru cel mai reusit dovleac / cea mai reusita costumatie.

Si acum ne amintim cu drag de acest moment, atunci cand privim pozele din JURNALUL GRUPEI!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu