Noi Suntem Piticii (muzica gradinita)

joi, 5 august 2010

Un pitic la malul marii...

Un pitic la malul marii...

E vacanta si cu siguranta toti piticii au facut cate ceva care sa le raman mereu in minte din aceasta vara: o sotie la tara, o nazdravanie acasa, o jucarie pe care si-au dorit-o mult sau o balaceala in apa sarata a marii. Din pacate nu am fotografii decat din vacanta lui Luca! Mi-as dori , ca parintii, care citesc blogul si in vacanta, sa-mi trimita fotografii din vacanta Piticilor mei... ai nostri, pe e-mail stanadaniela@yahoo.com si promit ca le voi posta, pentru ca sunt sigura ca Piticii vor fi incantati sa-si vada amintirile aici, in casa nostra, dar si pe ale camarazilor lor de la gradi.
Marea e pentru Luca locul unde gaseste, la un loc, tot ce-i place mai mult: NISIP si APA , in cantitati incomensurabile. Marea e cea care, acum 2 ani, l-a invatat sa faca primii pasi, in incercarea de a junge la APA, iar anul trecut l-a invatat sa aiba incredere in ea si sa inventeze jocuri in apa. Anul acesta, marea a avut o noua surpriza pentru Luca: VALURILE!~~~~ Daca la inceput l-au speriat atat de tare, incat a vomitat de teama, apoi s-au imprietenit, s-au rostogolit, s-au imbratisat, s-au luptat... Anul acesta am gasit si delfini la Delfinariu (anul trecut am ramas dezamagiti de REPTILE!) si ne-am plimbat din nou cu gondola, dar dintre toate experientele, cel mai mult a ramas impresionat de intoarcerea acasa cu... TRENUL!Fascinat de neaosii nostri vanzatori de porumb fiert, Luca a gasit si el ceva de vanzare pe plaja: APA FIERBINTE!!! cine mai doreste? (Pusa intr-o punga "uitata" de un turist, care si astazi poate mai discuta, oripilat, despre conditiile de la marea noastra albastra !!)
 Cat de norocosi suntem cu totii ca putem (re)descoperi lumea, natura prin ochii neintinati, neinraiti ai copiilor nostri, ca ne putem bucura din nou, alaturi de ei si de altceva decat de o samanta sparta la buza marii, incinsi de soare si plictisiti de concediul intotdeauna prea scurt!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu